skip to content

Clubul Oamenilor de Afaceri
de Limba Germana din Transilvania de Nord

Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Nordtransilvanien

Bilder: Mitgliedertreffen PFR 1+1 Social Store - 9.August 2019

Am avut parte, vinerea trecută, de o întâlnirea inedită cu membri ai clubului DWNT, într-o locație cu totul specială, PRISON FELLOWSHIP ROMANIA 1+1 Social Store și cu un invitat deosebit, Tibi Useriu.

La sugestia președintelui Fundației PFR, dl. Brie Andrei Traian, am ales să ne petrecem sfârșitul de săptămână în magazinul lor din incinta Expo Transilvania, unde am aflat ce înseamnă conceptul "Dăruiește cumpărând". Vă spunem și dvs., ca să dăm mai departe din dragostea pe care am găsit-o acolo:

1+1 Social Store este un magazin social unde puteți găsi sute de produse (mobilier și decorațiuni interioare) outlet și second hand din import. Toți banii obtinuți din vânzarea acestor produse sunt folosiți pentru a sprijini beneficiarii acestei fundații cu un istoric de peste 23 de ani: copii cu risc social, persoane sau familii care trăiesc în sărăcie, persoane fără adăpost, foști și actuali deținuți și alte grupuri dezavantajate.

Tibi Useriu, invitat special la această întâlnire, ne-a povestit despre performanță în sport și perioade grele în viață, despre proiectele desfășurate de el și echipa Tășuleasa Social, despre ce înseamnă să daruiești fară să aștepți ceva în schimb!

Danke, Tibi Useriu! Mulțumim mult, dl. Cosmin Moldovan pentru delicatesele de inspirație germană pregătite și pentru tot sprijinul! Danke, Anca Dinu pentru moderare!

< Veranstaltung-Archiv