skip to content

Clubul Oamenilor de Afaceri
de Limba Germana din Transilvania de Nord

Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Nordtransilvanien

Robert Bosch S.R.L.

Sonstiges, Cluj-Napoca

Robert Bosch S.R.L.

Bosch Automotive Electronics Cluj

Bosch conduce inima lumii moderne bazându-se pe o diversitate puternică la nivel mondial în produse, domenii și creativitatea oameniilor.

Calitate, Fiabilitate și Inovație -“ sunt punctele forte ale echipei Bosch CljP după care se ghidează de peste 2 ani în locația din Jucu, Cluj și care contribuie la competitivitatea și succesul la nivel global al
BOSCH – Tehnică pentru viață.

Noi furnizam tehnologia care se află în spatele tehnologiei!

În fabrica din Cluj se produc componente electronice şi dispozitive de control pentru industria auto din Europa, componente ce vor fi folosite în sistemele de asistenţă la conducere şi în sistemele de siguranţă, dar şi în cele de reducere a consumului de combustibil.
Bosch furnizează deasemenea componente de înaltă tehnologie pentru telefoane mobile și alte aplicații care fac parte din industria de consum cu tehnologie avansată.

Deținem un loc fruntaș pentru inovativele sisteme de propulsie Bosch eBike sau senzori micromecanici care contribuie la depășirea barierelor convenționale și fac parte din dezvoltarea Lumii Conectivității și a Internetului Lucrurilor.

Prin deschiderea unui nou centru de software în Cluj-Napoca, în luna aprilie 2015, Bosch își intensifică activitățile locale de cercetare și dezvoltare.

Aici echipe de tineri ingineri dezvoltă tehnologii de ultima oră în domeniul conducerii autonome, energiei alternative și industriei conectate.

Kontaktdaten

Website: www.bosch.com.ro/

< Sonstiges

<< DWNT-Mitglieder