skip to content

Clubul Oamenilor de Afaceri
de Limba Germana din Transilvania de Nord

Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Nordtransilvanien

Building Information Modeling (BIM) mai eficient cu Scanare Laser 3D

17. Mai 2021

Suntem o companie românească cu o experiență de 10 ani în domeniul proiectării de instalații și modelare BIM pentru cele mai respectate companii de consultanță în proiectare, inginerie și management de proiect din Germania, Austria și Elveția — Frankfurt Airport, Volkswagen, etc.

Revoluția digitală din industria proiectării ne-a permis să optimizăm procesul de livrare al planurilor de construcții CAD 3D și BIM. Echipa noastră optează acum pentru una dintre cele mai noi metode de măsurare, scanarea laser 3D cu ajutorul tehnologiilor Trimble, pentru obținerea unei reprezentări precise a clădirilor, sub forma unui nor de puncte 3D.

Norii înregistrați sunt ușor prelucrați de către inginerii TBE Technologie cu ajutorul softurilor specifice: Edgewise (ClearEdge), As Built (FARO), Realworks (Trimble) și plugin-uri pentru Autodesk Revit și MicroStation.
Reducem astfel potențiale erori umane de măsurare și economisim timpul de livrare spre client a planurilor de construcții 3D CAD / BIM.

Beneficiile utilizării Norilor de Puncte în Modelarea BIM

● precizie în măsurare
● timp redus de importare a datelor în softurile de modelare
● reproducere 3D fidelă a realității cu detaliile dorite
● extragerea rapidă a planurilor necesare

Despre noi

TBE TECHNOLOGIE este o companie românească de încredere, care oferă servicii de consultanță și proiectare instalații unora dintre cele mai respectate companii de proiectare, inginerie și management de proiect din Germania, Austria și Elveția, încă din 2011.

Am dezvoltat parteneriate puternice cu numeroase companii din Europa, proiectând sisteme de instalații termice, de climatizare, ventilare și sisteme de instalații sanitare durabile, în principal pentru construcții cu destinație industrială și alte proiecte mari.

Ai nevoie de o vedere de ansamblu 3D, conformă cu realitatea, pentru a analiza o construcție nouă, un monument sau pentru a reabilita o clădire veche?
Discută cu noi:
E-mail:
Tel: 004 0731 270 110
tbe-technologie.ro/


Building Information Modelling (BIM) aus 3D-Laserscans »

« BITTER THINGS

< News-Archiv